Over ons

Buvias is een consultancy met brede multidisciplinaire en internationale ervaring in de Semiconductors segment. Hiermee kunnen wij organisaties (of bedrijven)  ondersteunen in hun transitie naar verbeterde organisaties, groei door innovatie en opereren in nieuwe markten.

Onze focus hierbij is consultancy, Interim Management en Start-Up begeleiding.

 

Vincent Frequin

Vanuit een technische achtergrond en opgedane expertise op een multifunctioneel en multicultureel niveau, heeft Vincent vaardigheden ontwikkeld die wensen van klanten kan vertalen in innovatieve doelen en productontwikkeling. Een van zijn belangrijkste sterke punten is om productontwikkeling en multidisciplinaire teams te leiden en hen te begeleiden bij processen die een “First-Time-Right” en een Time-2-Market aanpak mogelijk maken.

Vincent is gewend om met verschillende stakeholders te werken in de driehoek van ontwikkeling, de business doelen en in een internationale multi-site setting.

In de uitoefening van zijn verantwoordelijkheid is hij zowel een solist als een teamspeler met een hands-on mentaliteit. Zijn pragmatisch People Management stelt Vincent in staat om complexe onderwerpen over te brengen en de gewenste doelen in de organisatie te bereiken.